Bobby_Exa-holisti_etukansi
Rakkaus aiheuttaa riippuvuutta. Siksi tunteet eivät noin vain sammu ja suhteen päättyminen sattuu. Uusi opas Exäholisti. Kuinka pääset irti entisestä tarjoaa selviytymiskeinoja ja tukea niille, joiden on vaikea päästä eteenpäin päättyneestä tai hiipuvasta parisuhteesta.
Exäholisti kertoo, miten rakkauden riippuvuutta aiheuttava fysiologia vaikuttaa erosta toipumiseen. Kirjassa puhutaan yksinäisyydestä, itsetunnon murenemisesta, erilaisten erojen haasteista ja käytännöllisistä selviytymisstrategioista sekä rakkauden luonteesta. Kuinka selvitä vaikeista päivistä? Miten katkaista kielteisten ajatusten noidankehä? Mitä tehdä, kun törmää exään?
Kirjan tapauskertomukset ja tutkimuksiin pohjautuva tieto rakkaudesta, menetyksestä ja riippuvuudesta auttavat ymmärtämään omia vaikeitakin tunteita sekä käsittelemään niitä rakentavasti. 12-portaisen toipumisprosessin avulla riippuvuus katkeaa ja uuden elämän rakentaminen voi alkaa.
Lisa Marie Bobby on yhdysvaltalainen psykologi ja tietokirjailija. Hän työskentelee elämänhallinnan valmentajana ja rakkauden ja onnellisuuden tutkijana.

Lisa Marie Bobby: Exäholisti. Kuinka pääset irti entisestä
ISBN 978-952-240-327-8. Nemo 2016.
Suomentanut Juho Gröndahl. Nid., 279 s. Ovh 32 e. Ilmestynyt.