koko-kansa-lukee-ppt

Koko kansa lukee 4.-24.7.2016

Heinäkuussa kirjastot, Bazar, Minerva ja Shildts&Söderströms tuovat e-lukemisen helppouden kaikkien ulottuville. Kolmen viikon ajan Matti Laineen Merkitty mies, Tommy Hellstenin Pysähdy – olet jo perillä ja Karin Erlandssonin Minkriket -teokset ovat luettavissa rajattomasti e-kirjastossa. Myös Kuopion kaupunginkirjaston kortilla pääset lukemaan kampanjan kirjoja.

Kirjoja voi lukea helposti Ellibs-käyttöliittymässä samaan tapaan kuin avaisi nettisivun tai ne voi ladata omalle tietokoneelle, tabletille tai älypuhelimelle. Laina-ajoista ei tarvitse huolehtia, sillä kirjat palautuvat automaattisesti laina-ajan päätyttyä.

Kampanjakirjat Merkitty mies, Pysähdy – olet jo perillä ja Minkriket löytyvät heinäkuussa osoitteesta ekirjasto.kirjastot.fi, joka on yleisten kirjastojen yhteinen e-kirjasto. E-kirjastosta löytyy myös muuta luettavaa, katseltavaa ja kuunneltavaa.

Näin osallistut Koko kansa lukee -kampanjaan 

Kirjan lainaamiseen tarvitaan vain kirjastokortti, verkkoyhteys ja lukemiseen soveltuva laite. Kirjat ovat lainattavissa koko kampanjan ajan 4.-24.7.2016. Tarvittaessa kysy neuvoa kirjastosta!

* Matti Laine: Merkitty mies eKirjastossa<http://ekirjasto.kirjastot.fi/ekirjat/merkitty-mies>
* Tommy Hellsten: Pysähdy – olet jo perillä eKirjastossa<http://ekirjasto.kirjastot.fi/ekirjat/pysahdy-olet-jo-perilla-12-oivalluksen-polku>
* Karin Erlandsson: Minkriket eKirjastossa<http://ekirjasto.kirjastot.fi/ekirjat/minkriket>

http://www.kirjastot.fi/kokokansalukee
http://kirjasto.kuopio.fi/118479/fi/news/lomalukemista-e-kirjana-kirjastosta