6afae641-a27d-4792-9884-0f69b080cb51

Suomen suosituimpiin artisteihin lukeutuva Anna Puu kertoo kirjassaan omin sanoin elämästään ja urastaan.

”Minulla oli aluksi vain nimi valmiina: Anna Puu. Ja rakkaus musiikkiin. Tämä kirja on ikään kuin välitilinpäätös siitä millaista on ollut kasvaa 10-vuotiaaksi artistiksi yleisön edessä. Omin sanoin, ilman filttereitä”, Anna Puu kertoo.

”Anna Puusta on kasvanut yksi Suomen persoonallisimmista artisteista. Lisäksi hän on vahva esikuva ja innoittaja monelle. Annan tarina ja ura ovat kiinnostavia ja on hienoa päästä tekemään kirja hänen kanssaan”, kustantaja Henrikki Timgren iloitsee.

Minä olen ANNA PUU on visuaalisesti upea kasvukertomus, jossa laulajan valitsemat 15 kappaletta hänen viideltä albumiltaan toimivat ikkunoina artistin tarinaan. Kun kauppatieteiden maisteri Anna Puustjärvi päätti vuonna 2008 osallistua Idolsiin, hän ei elätellyt salaisia haaveita pop-tähteydestä. Nyt, kymmenen vuotta myöhemmin, Anna Puu on yksi Suomen suosituimmista artisteista. Miten kaikki tapahtui? Ja millaisia ponnisteluja, opetuksia ja seikkailuja matkan varrelle on mahtunut?

Kirjan kirjoittaa Mari Koppinen, joka on helsinkiläinen musiikkiin erikoistunut toimittaja. Hän on aiemmin kirjoittanut kirjan Jari Sillanpää: Paljaana (WSOY).